Filmer vi såg

Såg ju som sagt två filmer i går på teven!

Den första var Iskariot...

Valle och Mona lever det perfekta livet med sin dotter i villan på Lidingö. Valles yngre bror, Adam försörjer sig som knarklangare i Stockholms innekretsar. Adam ligger illa till. Han har en skuld till Masen då han blivit rånad på ett stort parti kokain, värt ett antal miljoner på gatan. Adam vädjar till Valle om hjälp. Skulden ska betalas omedelbart. Valle har lovat sig själv och sin familj att inte bli inblandad i Adams affärer. Valle går i god för Adam samtidig som Adam skjuter en av Masens hantlangare Det som från början såg ut som ett litet missförstånd utvecklar till ett spel på liv och död, där Valle inser att kärleken till sin bror är starkare än rädslan för döden.

Klart sevärd film!

Den andra var Disturbia
Efter att hans far gått bort blir Kale tillbakadragen och hamnar i trubbel med domstolsbeordrad rumsarrest som påföljd. Hans mor, Julie arbetar natt och dag för att försörja sig och sin son men får bara ett likgiltigt bemötande. När det känns som om huset krymper börjar Kale ägna sig åt voyeurism och börjar hålla reda på vad hans grannar sysslar med. Detta leder till misstankar om att en av dem är en seriemördare. Är det så eller är det bara Kales vilda fantasier efter att ha suttit inspärrad så länge?

Även den klart sevärd även om början var lite seg! Men den tog sej!Kommentarer
Cissi

Här hemma såg vi också Iskariot igår. den var faktiskt riktigt bra!

2009-01-07 @ 09:53:09
URL: http://cissislife.blogspot.com
Titti

Iskariot verkar ju bra, gick den på kanal 1-6 eller på nån filmkanal? Ähh orkar ju ändå aldrig hålla mig vaken och se n ått!Ha det bra stumpan!

Kram

2009-01-07 @ 10:04:27
Lotta

Tjohoooo

Tittar in för att säga att jag är tillbaka...tittar in sen igen för att lusläsa din blogg och se vad du har haft för dig :-)

Kramis

2009-01-07 @ 12:03:29
URL: http://lottsfi.blogg.se/
Vuxenleksaker

Jag har sett disturbia och jag gillar verkligen filmen den är annorlunda från början till slut.

2010-01-22 @ 14:42:49
URL: http://Http://www.zone-blu.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lillanslilla

Bloggar om allt och inget...spontant eller uträknat...

RSS 2.0